Peciva sa sirom

Sastojci: 
400 grama tijesta za pizzu
6-8 žlica umaka bolonjez
6-8 komadića sira po želji 
sol i papar 

Za preljev: 
4 žlice otopljenog maslaca 
1 žlica nasjeckanog češnjaka
1 žlica sušenog peršina

Priprema: 
1. Zagrijte pećnicu na 220 Celzijevih stupnjeva. 

2. Razvaljajte gotovo tijesto za pizzu i narežite ga na 6 do 8 komada. 

3. Svaki komad tijesta napunite s jednom žlicom bolonjez umaka te komadićem sira po želji

4. Tijesto preklopite tako da nadjev ne „curi“ iz njega. 

5. Sirovo tijesto premažite smjesom otopljenog maslaca, češnjaka i peršina, a po želji možete prekriti i s malo naribanog sira. 

6. Stavite peći u pećnicu na 10 do 12 minuta dok se peciva ne ispeku, a površina im ne postane zlatno-žuta. 

Primjedbe